blog arădean de cultură generală

Cinci motive pentru care e indicat să consumăm pere

Zemoase şi dulci, perele pot reprezenta sursa ta de energie de fiecare zi, dar de pot ajuta să câştigi lupta şi cu alte numeroase boli. Datorită numeroaselor lor beneficii, perele sunt considerate în China fructele nemuririi

pere-napoca

1. Perlele ţin în frâu tensiunea arterială, reglează nivelul glucozei din sânge, aşa că nu trebuie să lipsească din regimul celor care suferă de diabet sau din alimentaţia celor care simt în permanenţă nevoia de ceva dulce.

2. Deoarece conţine numeroase minerale şi vitamine necesare organismului, sucul de pere poate ameliora o răceală rebelă, dar poate fi şi acel ingredient minune care elimină pietrele de la rinichi.

3. Perele ajută la calmarea sistemului nervos, revigorează psihicul şi te ajută să te relaxezi după o zi stresantă la birou. Ba mai mult, pot fi aliatul tău în lupta cu depresia.

4. Dacă mănânci pere, poţi ţine la distanţă accidentul vascular şi cancerul la plămâni, dar şi bolile de inimă. Pentru că au mulţi nutriţienţi şi puţine calori, ele pot fi consumate cu succes şi în curele de slăbire. Specialiştii le recomandă şi în tratarea constipaţiilor severe.

5. Măştile din pere ajută la curăţarea tenului şi la revitalizarea lui. Dacă ai o piele uscată, pasează o jumătate de pară, adăugă un gălbenuş de ou, strecoară câteva picături de ulei de măsline şi vei obţine masca care îţi va hidrata tenul

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s