blog arădean de cultură generală

Cercetători elveţieni: ATLANŢII veneau de pe Marte şi au făcut comerţ cu egiptenii

Sa fie adevarat ? … Oamenii de știință din Elveția susțin că pot dovedi, fără urmă de îndoială, că orașul pierdut Atlantida se afla, de fapt, pe planeta Marte, și că astronauții au făcut comerț cu egiptenii o perioadă lungă de timp, potrivit Viral Post.

atlanta_01_76cff56c72_thumb_630_380

Mai mult decât atât, ei susțin că au dovezi potrivit cărora legendarul faraon Tut a murit într-un accident aerian, în care a fost implicată o navă cu echipaj extraterestru.
“Civilizația marțiană s-a autodistrus ori a fost nimicită de de un meteorit în vremea când Egiptul era în plină dezvoltare”, a declarat dr. Stephan Weisz în fața mai multor jurnaliști aflați la Berna, în Elveția.

Cercetătorii elvețieni spun că civilizația respectivă a lăsat vestigii importante, atât pe planeta Marte, cât și pe Pământ. Astfel, roverele americane ar fi realizat o serie de fotografii în care se pot vedea ruinele unor temple pe suprafața planetei Marte.
“Piramidele egiptene și tehnica mumificării sunt cu siguranță rezultatele unor tehnologii extraterestre, în acest caz originare pe planeta Marte. Credem că atlanții le-au oferit egiptenilor aceste tehnologii în schimbul aurului”, a mai precizat Weisz.
Cercetătorul elvețian a mai precizat că a ajuns la această concluzie după ce, împreună cu echipa sa, a reușit să descifreze un papirus egiptean, care descria o civilizație dezvoltată tehnologic, ce locuia în afara planetei, “în vastul ocean al spațiului”. Papirusul respectiv face referire și la zborurile spațiale, amintind că extratereștii foloseau o navetă pentru a se deplasa de pe nava-mamă la suprafața terestră.
Însă, nu toți oamenii de știință împărtășesc opiniile cercetătorilor elvețieni. “Atlantida poate să fi fost colonia unei civilizații extraterestre, dar cu siguranță a fost aici, pe planeta noastră”, consideră astronomul norvegian Elling Gade.

sursa

Advertisements

One response

  1. Reblogged this on B.I.G'S BLOG.

    25 May 2014 at 11:11 AM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s