blog arădean de cultură generală

A fost DEZVĂLUIT adevărul despre EXTRATEREŞTRI ?

Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi incontestabile nu numai despre existenţa unei inteligenţe extraterestre, dar şi despre faptul că America este condusă de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut.

Edward-Snowden-620x344

Aceste informaţii au ajuns în presa străină încă săptămâna trecută, după ce agenţia iraniană de ştiri Fars a preluat un articol de pe site-ul whatdoesitmean.com.

Un obiect zburător

Acest site a fost primul care a intrat în posesia unor asemenea informaţii. Potrivit documentelor, puterea în SUA nu este deţinută de actualele autorităţi, ci de o rasă de extratereştri. De asemenea, ca urmare a „eşecului” Germaniei naziste în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, extratereştrii, care i-au ajutat pe nazişti să ajungă la putere, au trecut Atlanticul şi au preluat controlul asupra Americii, considerând că această ţară are un potenţial mare.

Acesta este, de fapt, întregul articol. Urmează apoi câteva fragmente dintr-un interviu acordat canalului de televiziune Russia Today de către fostul ministru canadian al Apărării. Paul Hellyer spune că este „absolut sigur de existenţa extratereştrilor pe Pământ” şi că a reuşit să vadă un obiect zburator neidentificat. Mai mult, fostul ministru afirmă cu toată seriozitatea că, în prezent, pe Terra sunt între 2 şi 12 specii de extrateriştri.
Se mai vorbeşte şi despre „o federaţie extraterestră care reuneşte toate speciile”!, iar comentariile nu au întârziat să apară, vorbindu-se despre gfaptul că „domnul Hellyer este fan al Star Wars, seria de filme realizate de George Lucas”.

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s