blog arădean de cultură generală

Fotografii cu OZN-uri descoperite printre documentele secrete publicate de Snowden

Un set de imagini incredibile au fost făcute publice de către Edward Snowden. În fotografii se pot vedea nave spaţiale extraterestre zburând pe cer.

ufonocap

Nu este pentru prima dată când Snowdan lansează ipoteze despre extratereştrii care conduc lumea. El a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi despre existenţa fiinţelor inteligente, dar şi despre faptul că America este condusă de o rasă de extratereştri încă de la mijlocul secolului trecut.
Imaginile sunt parte dintr-o prezentare creată de către agenţia britanică de spionaj GCHQ, scrie Yahoo.com

Snowden-GCHQ-UFO-Slide-37

Nigel Watson, autorul cărţii Haynes UFO Investigations, spune că imaginile nu sunt o dovadă clară că OZN-urile sunt reale. Acesta consideră că este încă o minciună care circulă pe internet.

” Agenţiile guvernamentale sunt conştiente de puterea de credinţa în OZN-uri. Agenţiile sunt dispuse să folosească internetul pentru a exploata aceste convingeri”, spune Watson .

“Prezentarea dispune de trei imagini cu OZN-uri. Prima este o imagine realizată în Illinois , realizată la 23 aprilie 1950, al doilea e o captură de dintr-un videoclip OZN de Arturo Gil Robles filmat în Mexic, iar a treia imagine a fost făcută la 01 august 2011 lângă St Austell, Cornwall “, spune Watson .

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s