blog arădean de cultură generală

Este aceasta o „bază” EXTRATERESTRĂ pe Lună ? Obiect MISTERIOS reperat de Google Moon

O „anomalie triunghiulară, care are puncte de lumina”, „seamănă cu o bază extraterestră”…

baza pe luna

Comentariile cu privire la imagini reperate de curând de Google Moon nu au încetat să apară. Speculaţiile au explodat pe marginea acestor imagini controversate, care par să arate ceva inexplicabil pe suprafaţa Lunii .

Variantele „poveştii”

“Este este doar un crater ciudat, sau e altceva ? “, „Este într-adevăr acolo, nu falsificat şi nu am nici o idee despre ceea ce este”, continuă comentariile de pe net cu privire la

Potrivit site-ului Tech si Gadget News, „forma gigantică arată de fapt ca marginea unei nave imense, poate fi un secret tehnologic de pe Pământ, dar este mult mai mare decât orice avion construit vreodată pe Terra” .

O „poveste” de acest gen nu este nouă. Doar „variantele” ei diferă. Spre exemplu, în 2013, un filmuleţ publicat de un site destinat cercetării fenomenului OZN arată o construcţie ciudată pe Lună. Cei care cred în teoria conspiraţiei susţin că ar putea fi vorba de o bază extraterestră secretă. Imaginile au fost publicate de Scott Waring, de la site-ul ufosightingsdaily.com. În cadru se observă o construcţie asemănătoare unui hexagon.
Waring spune că, de fapt, sunt mai multe cladiri, aflate într-un crater lunar. Una din ele seamănă cu un turn lat, „care are şi o scară mare la intrare”, susţine el, citat de International Business Times.
Ipoteza existenţei unei baze extraterestre pe Luna a fost lansată în celebrul serial SF „Dosarele X”.
Ca un fapt inedit, Buzz Aldrin, unul dintre primii oameni care a păşit pe Lună, a declarat că ar fi văzut atunci un obiect misterios orbitând în jurul satelitului natural…

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s