blog arădean de cultură generală

Dalai Lama atentioneaza: “Extraterestrii ne vor vizita! Momentul va fi infricosator pentru multi locuitori ai planetei.”

Dalai Lama, unul dintre cei mai mari lideri spirituali ai lumii, susţine că omenirea trebuie să se pregătească pentru ceea ce înseamnă întâlnirea cu civilizațiile extraterestre. În opinia sa, acest moment de cotitură în evoluția umană nu este deloc departe și momentul va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre pământeni.

Al 14-lea Dalai Lama, Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tenzin Gyatso (n. 6 iulie 1935, Lhamo Döndrub)

Al 14-lea Dalai Lama, Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tenzin Gyatso (n. 6 iulie 1935, Lhamo Döndrub)

Invitat la Universitatea din Portland, Oregon, să țină un discurs studenților despre Univers și integrarea omului în acest spațiu atât de vast, Dalai Lama a abordat subiectul extratereștri. Discursul a fost unul șocant, mai ales că a venit din partea unui lider al omenirii și după cum bine știm personalitățile de acest calibru evită din diverse motive subiectul.

Liderul spiritual a avut ocazia să le spună studenților și nu numai, că momentul marii întâlniri cu o civilizație extraterestră nu este deloc departe. Ideile sale au fost de-a dreptul șocante pentru că le-a transmis studenților că trebuie să fie pregătiți pentru clipa în care vor ajunge să-i cunoască pe vizitatorii din alte galaxii.

“Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceeaşi oameni. Poate puțini diferiţi ca formă, dar în principiu la fel. Aceleaşi fiinţe simţitoare. Trebuie să înţelegem că extratereştrii sunt fiinţe care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita.”, este de părere Dalai Lama.

Discursul, până la urmă, a avut rolul de a sublinia faptul că indiferent de forma fizică pe care o pot avea extratereștri, ei sunt ființe dotate cu simțuri ca și noi. Acest fapt indică și atenționarea de a-i trata cu bunătate, chiar dacă ei sunt atât de diferiți. Interesant mai este faptul și că Dalai Lama a subliniat că acest moment va fi unul șocant pentru cei mai mulți dintre oameni, pentru că forma fizică a acestor ființe inteligente poate fi una traumatizantă.

În acest fel, putem spune că este pentru prima dată când omenirea este pregătită pentru clipa în care viața i se va schimba din toate perspectivele. O asemenea întâlnire presupune responsabilitate și într-un fel modificarea perspectivelor asupra vieții. Nimeni nu poate preciza când se va produce această întâlnire. Probabil că atunci când omenirea va fi pregătită și această pregătire presupune o sumedenie de lucruri.

Mai jos puteți urmări discursul oferit de Dalai Lama.

sursa

Advertisements

2 responses

  1. Gede Prama

    Thank you very much, I’am really glad that I’m following you. I’m still figuring out. Just wanted to say that you are an awesome blogger, Inspiring and May you inspire more readers essentially perfectly ok. greetings from Gede Prama 🙂

    7 January 2014 at 8:08 PM

    • Thanks

      7 January 2014 at 8:24 PM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s