blog arădean de cultură generală

10 fotografii autentice cu OZN-uri

Deși nu există date oficiale care să ateste o posibilă vizită a extratereștrilor, mai multe filmări care surprind obiecte zburătoare neidentificate au fost făcute publice.

Un OZN a fost fotografiat urmarind un avion Hercules

Un OZN a fost fotografiat urmarind un avion Hercules

AFRICA DE SUD 1956

South_Africa_1956

Fotografia datează din iulie 1956. Ea a fost realizată de o angajată a Forțelor Aeriene sud-africane. Există șapte fotografii a obiectului zburător care a brăzdat cerul Africii de Sud în 1956 și două persoane care au fost martori ai fenomenului. Femeia care a reușit să fotografieze OZN-ul a murit în 1994, la vârsta de 83 de ani, convinsă până în ultimul moment că ce a văzut în 17 iulie 1956 a fost un OZN.

WOONSOCKET RHODE ISLAND, 1967

1967woonsocket

Farfuria zburătoare observată pe cerul din Rhode Island în 1967 a fost fotografiată de Harold Trudel. Obiectul are o formă atipică, iar Trudel este convins că a fost vorba de o navă extraterestră. Mai mult decât atât, el spune că extratereștrii i-au transmis un mesaj telepatic prin care îi comunicau când și unde își vor mai face apariția.

1972, MISIUNEA APOLLO 16

1972apollo16

În 1972 echipa Apollo 16 a explorat Luna. În arhiva NASA, unde sunt prezente toate documentele legate de misiunea Apollo 16, există o fotografie realizată de astronautul Charles Duke, însă chiar dacă a obictul a fost observat în cadrul unei misiuni NASA, nimeni nu a oferit nico explicație legată de obiectul surprins.

WATERBURY, CONNECTICUT, 1987

1987connecticut

Randy Etting, un pilot cu o experiență de peste 30 de ani, se afla în fața casei sale din Connecticut când a fotografiat un obiect zburător extrem de aproape de locuința sa. În noaptea cu pricina el a observat mai multe lumini roșii și portocalii care veneau dinspre vest. În acceași noapte, cinci motocicliști au declarat că mai multe mașini aflate pe autostradă au rămas fără energie din cauza prezenței OZN-ului

PUEBLA, MEXIC, 1994

1994mexicodiaz

Fotograful mexican Carlos Diaz se afla în Puebla pentru a fotografia erupția vulcanului Popocatepetl, însă a reușit să captureze pe film ceva mai mult decât atât. Mai mulți experți în fotografie au demonstrat că imaginea este autentică. Ea surprinde un obiect luminos de formă sferică.

VALPARA, MEXIC, 2004

2004valparamex

În octombrie 2004, reporterul Manueal Aguirre, angajat al ziarului Valpera, a surprins un obiect zburător bizar în Valpara. Fotografia este considerată a fi autentică.

WASHINGTON DC, 1952

1952washdc

OZN-ul fotografiat în 1952 în Washington a stârnit nenumărate discuții, cu atât mai mult cu cât el a fost văzut deasupra Capitoliului, a Casei Albe și a Pentagonului. În 19 iulie 1952 radarele Aeroportului Național din Washington au reperat mai multe obiecte despre a cărui proveniență nu se știa nimic, obiecte care au fost catalogate ca fiind extraterestre.

MCMINNVILLE, OREGON, 1950

1950paultrent

Fotografia realizată în 8 mai 1950 este una dintre cele mai faimoase. Realizată de Paul Trent, această imagine a fost publicată într-un ziar din McMinnville, Oregon. Imadiat după ce a apîrut în paginile cotidianului local din Oregon, fotografia a apărut pe coperta revistei Life.

LOS ANGELES, 1942

1942losangeles

Los Angeles, 25 februarie 1942, ora 2:25 – sirenele de război porneau și mai multe obiecte neindentificate puteau fi observate pe cer. La scurt timp după auzul sirenelor, locuitorii din LA au rămas fără energie electrică și panica generală s-a instalat. Martorii spun că au văzut mai multe obiecte zburătoare de mici dimensiuni care zburau la altitudini mari.

COSTA RICA, 1971

1971coastarica

Fotografia din Costa Rica datează din 1971. O anchetă a fost demarată imediat ce fotografiile au fost făcute publice, însă obiectul zburător nu a putut fi identificat. Deși au apărut mai multe teorii privind autenticitatea ei, imaginea este considerată a fi una autentică.

sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s