blog arădean de cultură generală

Au aterizat extraterestrii la Roswell ?

Serviciul de informaţii american FBI are o secţiune a site-ului său, numită The Vault – Seiful. În această secţiune a făcut publice în anul 2011 multe documente, printre care se află şi un memo care ar demonstra că extratereştrii au aterizat la Roswell, în New Mexico înainte de anul 1950.

Roswell UFO

Acest memo, care are titlul  “Farfurii zburătoare” şi este marcat ca “Urgent”, a fost trimis directorului FBI de catre Guy Hottel, agent special şi şef al sediului FBI din Washington în 1950.

Hottel dezvăluie că un agent Air Force suţine că “trei aşa-numite farfurii zburătoare au fost recuperate în New Mexico”, şi continuă: “Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare în diametru (15,24 de metri). În fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formă umană, dar care măsurau numai 3 picioare (0,9144 metri) şi erau îmbrăcate în haine metalice, cu textură foarte delicată”.

“Guvernul are un radar de mare putere instatat în acea zonă, despre care se crede că afectează mecanismul de control al OZN-urilor”, mai susţinea Hottel.

Şi-a schimbat poziţia

Oraşul Roswell din New Mexico a devenit faimos după ce au existat mărturii cu privire la un OZN care s-ar fi prăbuşit în deşert, lângă o bază militară, pe 2 iulie 1947.

alien

Conform unora dintre teorii, autorităţile americane ar fi recuperat cadavrele extratereştrilor şi le-ar fi făcut chiar şi autopsia, dar ar fi muşamalizat cazul, eliberând un comunicat de presă în care scria că “zvonurile despre discuri zburătoare au devenit realitate ieri, când un ofiţer al FBI a reuşit să intre în posesia unui astfel de disc”…

După numai 24 de ore, armata americană şi-a schimbat poziţia oficială şi a spus că “discul zburător” era, de fapt, un balon meteorologic! Incidentul de la Roswell a atras cu adevărat atenţia opiniei publice spre finele anilor ’70, când militari implicaţi în “operaţiune” au început să vorbească.

Presa americană de profil notează că documentul rămâne de departe cel mai important din Seif, deoarece cei care susţin teorii conspiraţioniste cu privire la existenţa extratereştrilor au la îndemână o “dovadă” importantă. De asemenea, tot jurnaliştii comentează că deşi autorităţile au negat în cele din urmă realitatea, “în cele din urmă extratereştrii de la Roswell au devenit realitate, cu ajutorul documentului din Seif”.

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s