blog arădean de cultură generală

EXTRATERESTRU PITIC ?

Totul a început în anul 1996, lângă oraşul Kistim, din regiunea Celiabiansk, din Rusia. Ufologii l-au considerat imediat extraterestru, preoţii au zis ca e demon. O creatură. Care era încă era vie în momentul în care a fost găsită de o bătrână. Ea a fost singura care i-a dat un nume uman: Alioşenka – diminutiv de la numele rusesc Alexei.

extraterestru_02_b9f375318a

Creatura a fost considerată întâi glumă, apoi senzaţie în lumea medical, care avea să spună că: “O gena descoperită în mostrele de ADN nu corespunde nici oamenilor, nici maimuţelor antropoide”.
Alioşenka nu a făcut rău nimănui cât a trăit, dar după moartea sa s-au întâmplat unele lucruri stranii. Bătrâna care l-a descoperit a murit într-un accident, academicianul Mark Mikhiker, care a facut cercetări în zonă, a murit la scurt timp după ce s-a întors la Moscova, iar trupul lui “Alioşa” a dispărut fără urmă (un anchetator care s-a ocupat de caz a declarat că a fost furat de nişte infractori). A mai rămas numai o “bucăţică” pentru cercetări. La un moment dat, o echipă japoneză de televiziune a oferit o recompensă de 200.000 de dolari pentru “creatura furată”. ..

Ochi imenşi, care nu se închideau niciodată
Povestea extraterestrului Alioşenka, care a tulburat comunitatea oamenilor de ştiinţă ruşi este mult mai complexă. Tamara Prosvirina, o bătrână care obişnuia adesea să îngrijească mormintele cimitirului din localitate, s-a trezit brusc din somn într-o noapte şi a simţit dorinţa neobişnuită de a merge neapărat la cimitir. De cum a ajuns a dat cu ochii de cel care o “chemase” în miez de noapte: un “omuleţ” cu ochii mari!
Avea trăsături umanoide şi măsura doar 21 de centimetri. Bătrâna l-a luat acasă, convinsă fiind că Dumnezeu i l-a trimis, l-a îngrijit ca pe propriul copil, l-a hrănit, legănat şi îmbăiat. Îl ţinea înfăşat ca pe un nou născut şi spunea tuturor că îl va înfia. Conform relatărilor martorilor, Alioşenka nu avea organe genitale şi nici ombilic.
Capul semăna cu o cască şi era format din patru plăci, ţuguiate în vârf. Avea ochi imenşi, care nu se închideau niciodată, fără pupile şi iris. Avea o deschizătură mică pe post de gură, cu doi dinţi, care categoric nu fusese concepută să primească alimente solide. Tocmai de aceea, Tamara nu îl hrănise decât cu lichide, lapte îndulcit cu miere, ceai sau cvas (băutura răcoritoare populară la ruşi). Trupul lui era alb-lăptos, iar articulaţiile aveau o structură diferită, ceea ce făcea ca mâinile şi picioarele să fie mai flexibile decât cele ale oamenilor.
Nu era nici om, nici animal
După o perioadă, Alioşenka a fost găsit mort şi mumificat de-a binelea, iar bătrâna a murit şi ea. Alioşenka a ajuns pe mâinile miliţiei, iar drept mărturie stau declaraţiile căpitanului Evgheni Mokicev, cel care s-a ocupat iniţial de acest caz şocant, şi cele ale maiorului Vladimir Bendlin, care a preluat ulterior dosarul. “Când am văzut prima dată mumia, m-a lovit un sentiment extrem de straniu. Cu siguranţă fiinţa aceea nu era un avorton, aşa cum vorbeau localnicii”, avea să mărturisească maiorul Bendlin.
Pentru a i se putea depista originea, creatura a fost supusă unui examen medical de către medicul legist din localitate, Stanislav Samoşkin. În urma controlului, doctorul a declarat că fiinţa nu era nici de origine umană, nici animală.
De fapt, el a fost primul care a rostit termenul “extraterestru”, versiune susţinută apoi de majoritatea martorilor. S-au realizat atunci mai multe serii de fotografii şi un film, iar medicul a prelevat şi conservat o mostră din ţesutul fiinţei. În timp ce ancheta era în curs, cadavrul a dispărut în circumstanţe absolut stranii. Medicul legist a declarat că el însuşi a predat trupul unor cercetători care spuseseră că sunt trimişi de la Moscova să ridice mumia extraterestrului. Însă “cercetătorii” se pare că nu existau…
O enigmatică creatură
Specialiştii de la Institutul Medico-Legal din Moscova au efectuat mai multe teste de laborator pe mostre de ADN. Într-un târziu au admis descoperirea genei care nu corespunde tipului uman,. În plus, specialiştii au constatat că Alioşenka semăna cu o enigmatică creatură inscripţionată pe discurile Dropa, vechi de peste 10.000 de ani, descoperite într-o peşteră din Byan Kara Ula, Tibet.
În 2002, în revista “Flying Saucer Review” apărea un articol cu imagini incredibile: o mumie a unei fiinţe perfect asemănătoare cu extraterestrul pitic Alioşenka! Diferenţa era că această creatură fusese găsită moartă cu 20 de ani în urma, în Puerto Rico.
Conform presei ruse, adevărul nu se va afla probabil niciodată, mai ales că este posibil ca oamenii de ştiinţă să fi ajuns la concluzii şocante, care nu vor fi făcute publice prea curând.

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s