blog arădean de cultură generală

PREȘEDINTELE care s-a întâlnit cu EXTRATEREȘTRII

De trei ori, în secret, şi în timpul mandatului său. Întâlnirile celui despre care se spune că este “preşedintele care a discutat direct cu fiinţe ale altei civilizaţii” au fost organizate de către oficialii FBI şi, conform Daily Mail, au reuşit acest lucru după trimiterea unor “mesaje telepatice”.

Dwight David Eisenhowe (n. 14 octombrie 1890 - d. 28 martie 1969) În funcție20 ianuarie 1953 – 20 ianuarie 1961

Dwight David Eisenhowe (n. 14 octombrie 1890 – d. 28 martie 1969) În funcție
20 ianuarie 1953 – 20 ianuarie 1961

Timothy Good, fost consilier al Pentagonului, a dezvăluit că fostul preşedinte al SUA Dwight Eisenhower este cel care a reuşit această “performanţă”, totul petrecându-se în New Mexico.

Cei cu pielea gri

“Pot să vă spun cu siguranţă că în anul 1954, preşedintele Eisenhower a avut trei întâlniri cu extratereştrii, care au avut loc la baza Holloman Air Force din New Mexico, unde au existat mulţi martori”, a declarat Good la postul de televiziune britanic BBC 2.

Fostul consilier a mai spus că şi guverne din întreaga lume au avut un contact frecvent cu extratereştrii, timp de mai multe decenii. Dwight Eisenhower, care a fost al 37-lea preşedinte al Statelor Unite, între 1953-1961, este cunoscut prin faptul că a crezut cu convingere în viaţa de pe alte planete.

Se pare că americanii ar fi fost în negocieri cu mai multe civilizaţii extraterestre. Prima întâlnire ar fi trebuit să aibă loc cu o rasă de extratereştri cu un aspect “nordic”, însă acest plan a fost anulat.
În cele din urmă, întâlnirile au avut loc cu reprezentanţii unei specii de extratereştri cu pielea gri. Good a mai vorbit şi despre o conspiraţie a guvernelor american şi britanic în ceea ce priveşte contactul cu alte civilizaţii.
Un OZN metalic
În 2010, Marea Britanie a publicat sute de documente referitoare la “obiecte spaţiale neidentificate”, inclusiv o scrisoare care arată că Winston Churchill a ordonat ca o întâlnire, în timpul războiului, între un pilot militar şi un OZN să fie ţinută secretă timp de 50 de ani, pentru a nu crea “panică în rândul maselor”.
“Churchill se temea, de asemenea, că astfel de incidente ar fi zdruncinat credinţele religioase ale oamenilor”, a adăugat acum fostul consilier al Pentagonului, subliniind că “guvernul Marii Britanii lua foarte în serios ameninţarea reprezentată de OZN-uri în anii ’50. Şefii serviciilor de informaţii se întâlneau regulat să discute această problemă, iar premierul Churchill se înţelesese cu generalul american Eisenhower să păstreze secretă o întâlnirea pilotului cu OZN-ul”.

Pe de altă parte, o notă de la Ministerul Apărării se referă la o scrisoare din 1999 care vorbeşte despre faptul că de un avion al forţelor aeriene regale, care se întorcea dintr-o misiune în Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, “s-a apropiat un OZN metalic”. Autorul neidentificat al scrisorii spune că bunicul său a asistat în timpul războiului la o întâlnire între fostul premier britanic Winston Churchill şi fostul general american Dwight Eisenhower în timpul căreia cei doi şi-au exprimat îngrijoratrea faţă de acest incident şi au decis să-l păstreze secret.

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s