blog arădean de cultură generală

Motivul pentru care a fost asasinat John Fitzgerald Kennedy ?

Președintele american KENNEDY voia sa ţină un discurs prin care să DEZVĂLUIE colaborarea SUA cu EXTRATEREŞTRII înainte de a fi ASASINAT. Intenționa să informeze întreaga lume că extratereștrii colaborează cu guvernul american. Dar, înainte să țină acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborât de gloanțe ucigașe.

Cel puțin așa pretinde, la Universitatea Cambridge, profesorul cercetător istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului “Killing the Messenger: The Death of JFK”. Moartea lui John Fitzgerald Kennedy, pe 22 noiembrie 1963, este încă învăluită în mister, iar serviciile secrete americane nu au declasificat deocamdată documentele ce includ informații esențiale din timpul anchetei ulterioare asasinării fostului presedinte american.

Cu spaima în suflet Lawrence susține că JFK a fost asasinat pentru a fi împiedicat să dezvăluie date despre extratereștri. “Se pare că anumiți indivizi din guvern, hotărâți să păstreze secretul în privința farfuriilor zburătoare capturate, au decis să-l reducă la tăcere pe președinte”, mai spune profesorul Merrik, care își bazează afirmațiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notiță a acestuia. Se pare că președintele i-ar fi înmânat documentul guvernatorului Texasului, John Connaly, chiar în mașina în care a fost omorât.
Conform Daily Mail, Connaly a trăit tot timpul cu spaima în suflet după acel eveniment. A depozitat documentul pătat de sânge într-un seif și a dispus ca acesta să nu fie deschis decât după moartea sa (care s-a produs în 1993).
Nu după mult timp, documentul cu discursul președintelui american a ajuns în mâinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice îndoială în privința notițelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetările au mai scos la iveală faptul că, chiar cu o zi înainte de a se deplasa la Dallas, JFK s-a întâlnit cu predecesorul său, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfătui dacă să dea publicității datele sale despre existența extratereștrilor. Se pare că cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat că discursul va crea panică. În plus, mai există ”o pistă”, și aceasta vine din partea scriitorului William Lester. Acesta a pus la dispoziția presei o scrisoare trimisă de Kennedy către sediul CIA, în care președintele american le cere oficialilor acestei instituții să vadă documente confidențiale despre OZN-uri. Acest lucru se întâmpla cu 10 zile înainte de a fi asasinat, notează Daily Mail. William Lester a declarat că CIA i-a pus la dispoziție această scrisoare, dupa ce el a invocat libertatea informației, pentru a o folosi ca material în cadrul volumului “A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier”. Se pare ca JFK era îngrijorat că multe dintre aceste OZN-uri au fost văzute deasupra URSS și că rușii ar putea să le interpreteze ca acte de agresiune din partea americanilor, crezând ca ar avea de-a face cu tehnologiile acestora. Actul se referă la “Lancer”, numele de cod al lui JFK. Chiar pe prima pagina, directorul CIA scrie: “Lancer pune unele întrebări despre activitatea noastră și nu putem permite acest lucru. Va rugăm nu transmiteți părerile mai devreme de luna octombrie”…

Iată ce dorea să dezvăluie:

“Dragii mei concetățeni, oameni din toata lumea, astăzi intram într-o nouă eră. Copilăria umanității ia sfârșit și se prefigurează o altă vârstă! O călătorie plină de provocări. Cetățeni ai Pământului, nu suntem singuri. Dumnezeu, în infinita Sa înțelepciune, a populat Universul și cu alte ființe la fel de inteligente ca și noi. În 1954, forțele noastre militare au recuperat din deșertul din New Mexico rămășițele unei nave necunoscute. Cercetătorii au spus că vehiculul venea din spațiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate că ceea ce vă spun pare terifiant și de domeniul fantasticului, vă asigur, ca președinte, că nu aveți de ce să vă temeți. Ei au promis să ajute nația noastră și să învingă inamicii umanității – tirania, sărăcia, bolile și războaiele. Deci, ne sunt prieteni, nu dușmani. Împreună cu ei vom putea crea o nouă lume. Dar, nu vă pot promite că nu se vor face și pași greșiți pe acest drum. Cred însă că suntem stăpâni pe destinul Planetei noastre și ne îndreptăm spre un viitor glorios. În următoarele zile, săptămâni și luni vom învăța multe despre acești vizitatori, de ce sunt aici și de ce v-am ascuns prezența lor atâta timp. Vă cer să priviți viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru că putem trai în pace și prosperitate. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

sursa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s