blog arădean de cultură generală

Ozn-uri in Marea Baltică ?

Vanatorii de comori din Suedia au descoperit ceva extraordinar: un disc de 18 metri scufundat pe fundul Marii Baltice si urme de 300 de metri ce par a fi produse in timpul impactului.

“Esti martor la o gramada de lucruri ciudate in meseria asta, dar in timpul celor 18 ani de lucru n-am vazut niciodata asa ceva. Forma este complet rotunda… un cerc”, a declarat Peter Lindberg, comandatul Ocean Explorer. El si echipa lui au gasit un disc ciudat pe data de 19 iunie, la 87 m adancime, in Golful Botnia, aflat undeva intre Finlanda si Suedia, in Marea Baltica.

Ocean Explorer este o companie care cauta nave scufundate si recupereaza incarcatura lor, pentru profit.

Lindberg nu sustine ca obiectul gasit de ei ar fi un OZN, insa imaginile oferite de sonar ii fac pe unii sa creada ca minunea ar fi putut proveni din spatiu.

Oamenii de ştiinţă suedezi au coborât în adâncuri pentru a cerceta obiectul bizar, asemănător unei nave spaţiale, găsit pe fundul Mării Baltice. Dennis Aasberg, unul dintre membrii echipei Ocean X, a spus pe contul său de Facebook că tot cazul cu OZN-ul a devenit strict secret.  Reamintim că misteriosul obiect a fost localizat cu un sonar în iunie 2011, între Suedia şi Finlanda. Mulţi au speculat că ar fi vorba despre un obiect zburător neidentificat.

Anul trecut, un reporter de la BBC din Marea Britanie a afirmat că a văzut o aeronavă extraterestră. „Am văzut ceva mare şi luminos pe cer. Părea o aeronavă, care cobora spre pădure şi şoseaua pe care conduceam. S-a apropiat. Şi nu era un avion. Nu era un elicopter. Era mult mai mare decât un elicopter. Probabil cât un avion. Cu siguranţă era în formă de disc, care lumina de jur împrejur. Avea cel puţin două panouri cu lumini, lumini albe şi calde“, a relatat Sewell.

sursa

sursa

sursa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s